DONESALAVENTURAproject

DONES A LA VENTURA project

L’obra la formen un indeterminat nombre de dibuixos i pintures en diferents papers. La majoria d’ells guarden la mida del diari que es correspon a un DIN A3. La tècnica empleada és llapis de colors, retoladors, oli, barres d’oli, cretes, fotocòpies, betum de Judea i lleixiu. En alguns d’ells he començat a introduir altres elements, com agulles, llanes, corda i filferro. I a cosir

 

Hi ha una peça formada per cabdells de paper (simulant cabdells de llana) . Cadascun està fet amb el diari sencer caragolat com un fil de llana del diari on ha aparegut la Dona a la Ventura a la que fa referència. Els cabdells es distribueixen en una part de la sala, relacionant-se.

 

Darrerament l’obra creix perdent la figuració, cap als papers, creant espais, generant volums, forats, amb cordes i altres elements que ens ofereixen una altra mena de diàleg.

 

El meu mètode de treball te a veure amb la meva manera de viure: de manera conscient, intento mantenir en l’ inconscient les meves reflexions. Les deixo en mans de la intuïció, on es barregen la meva experiència, el saber i la creativitat. Obro els ulls, la boca, les orelles. Miro. Menjo. Parlo. Escolto. Retallo. M’emporto. Acaparo. Acumulo. Deixo un espai. I treballo.

Nuria Fusellas

 

nuriafusellasgaspa@gmail.com

- - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - - -

www.blancdeguix.com

blancdeguix@gmail.com